Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در خصوص تهیه و توزیع کالابرگ در میان مردم، گفت: ما به لحاظ قانونی موظف بودیم از اول فروردین این اصلاح ارزی را انجام بدهیم.  تا زمانی که کالابرگ آماده نشده است ناچار هستیم که به همین صورت یارانه را پرداخت کنیم. تلاش ما این است که در حداقل ممکن است این کار را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخبر در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای طرح سهمیه بندی نان، افزود: نان و دارو جزو خط قرمز های دولت است که یک ریال گران نشود. ما به هر وسیله ای که بخواهیم نان را بدهیم نباید قیمت آن برای مردم تغییر کند.

وی با بیان اینکه اولویت ما این است که بتوانیم نان را به صورت کالابرگ به مردم بدهیم،افزود: این کار در زنجان انجام و در قزوین نیز آغاز شده است. تا مطمئن شویم که بدون هیچگونه اختلالی این کار اتفاق خواهد افتاد، آن را عمومی نخواهیم کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش قیمت بنزین، گفت:اصلاً چنین چیزی مطرح نیست.

مخبر گفت ما برای طرح کالابرگ نان از استان‌های کم جمعیت شروع کردیم و کم کم این طرح را به سمت استان های پرجمعیت می‌بریم تا مطمئن شویم که این مسئله مشکلی ایجاد نخواهد کرد چراکه نان و دارو نباید تغییر قیمتی در آن صورت بگیرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی از کالاها افزایش قیمت پیدا کردند؟، خاطرنشان کرد: ما قرار است از هفته آینده پنج گروه از کالاها را قیمت گذاری کنیم. برای چهار گروه از این کالاها که اساسی هستند، طی هفته آینده قیمت مصرف کننده در آن درج م‌یشود. از مردم می خواهم که در این زمینه هر کجا تخلفی دیدند با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: یک مجوزی را برای سازمان تعزیرات گرفته‌ایم تا برخوردها با تخلفات شدیدتر شود.

مخبر گفت: یک گروه پنجم از کالاها را داریم که تعدادشان زیاد است و قرار است که برای آنها قیمت گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه مردم این نکته را بدانند که همه این گرانی ها ناشی از حذف ارز ترجیحی نیست،گفت: امروز دستمزدها بالاتر رفته، حداقل حقوق کارگری افزایش پیدا کرده، عوارض از حالت ۴۲۰۰ تومان آزاد شده، ارزش افزوده تغییر کرده و همچنین قیمت‌های جهانی نیز فوق العاده بالا رفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما در تامین کالاهای اساسی جزو بهترین کشورها در حوزه امنیت کالا هستیم، از این رو هیچ گونه اختلالی نداریم.

مخبر با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی در دنیا تاکید کرد: دیروز در حال خرید کالایی از خارج از کشور بودیم که ظرف دو ساعت پس از مذاکره ای که با کشور مد نظر داشتیم قیمت ها افزایش پیدا کرد. این مسائل در قیمت کالاها در داخل کشور تاثیر گذار است.

وی افزود: یکی از کارهایی که قرار است انجام دهیم این است که به تناسب افزایش قیمت‌ها قیمت گذاری بر روی کالاها را انجام دهیم و دوم اینکه تثبیت قیمت‌ها را داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم با فرهنگ بالایی در اجرای طرح مردم سازی یارانه ها با ما همکاری کردند گفت: کشورهای اروپایی که ادعای فرهنگ شان می شود، فروشگاه هایشان پس از افزایش قیمت کالاها غارت شد. در برخی از کشورها کالاها را سهمیه بندی کردند، یعنی به‌عنوان‌مثال گفتند هر نفر تنها می تواند دو عدد روغن بخرد.

مخبر تاکید کرد: در جریان اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها ما کمبود کالا نداشتیم اما به دلیل تغییر قیمت ها برخی از کالاها کمی دیرتر به دست مردم رسید.

وی  همچنین گفت: من تمام خرید های روزمره شخصی را خودم انجام می‌دهم و از همه جا نیز خرید می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مردم بهتر است از کدام نقطه تهران خرید کنند که ارزان باشد؟ گفت من توصیه می‌کنم از جنوب تهران خرید کنند. هر کسی می‌خواهد لاکچری زندگی کند باید هزینه آن را پرداخت کند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مخبر سهمیه بندی نان معاون اول رئیس جمهور افزایش قیمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک