Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در خصوص تهیه و توزیع کالابرگ در میان مردم، گفت: ما به لحاظ قانونی موظف بودیم از اول فروردین این اصلاح ارزی را انجام بدهیم. تا زمانی که کالابرگ آماده نشده است ناچار هستیم که به همین صورت یارانه را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش ما این است که در حداقل ممکن است این کار را انجام دهیم.

مخبر در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای طرح سهمیه بندی نان، افزود: نان و دارو جزو خط قرمز های دولت است که یک ریال گران نشود. ما به هر وسیله ای که بخواهیم نان را بدهیم نباید قیمت آن برای مردم تغییر کند.

وی با بیان اینکه اولویت ما این است که بتوانیم نان را به صورت کالابرگ به مردم بدهیم، افزود: این کار در زنجان انجام و در قزوین نیز آغاز شده است. تا مطمئن شویم که بدون هیچگونه اختلالی این کار اتفاق خواهد افتاد، آن را عمومی نخواهیم کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش قیمت بنزین، گفت: اصلاً چنین چیزی مطرح نیست.

مخبر گفت ما برای طرح کالابرگ نان از استان‌های کم جمعیت شروع کردیم و کم کم این طرح را به سمت استان های پرجمعیت می‌بریم تا مطمئن شویم که این مسئله مشکلی ایجاد نخواهد کرد چراکه نان و دارو نباید تغییر قیمتی در آن صورت بگیرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی از کالاها افزایش قیمت پیدا کردند؟، خاطرنشان کرد: ما قرار است از هفته آینده پنج گروه از کالاها را قیمت گذاری کنیم. برای چهار گروه از این کالاها که اساسی هستند، طی هفته آینده قیمت مصرف کننده در آن درج م‌یشود. از مردم می خواهم که در این زمینه هر کجا تخلفی دیدند با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: یک مجوزی را برای سازمان تعزیرات گرفته‌ایم تا برخوردها با تخلفات شدیدتر شود.

مخبر گفت: یک گروه پنجم از کالاها را داریم که تعدادشان زیاد است و قرار است که برای آنها قیمت گذاری کنیم.

وی با بیان اینکه مردم این نکته را بدانند که همه این گرانی ها ناشی از حذف ارز ترجیحی نیست، گفت: امروز دستمزدها بالاتر رفته، حداقل حقوق کارگری افزایش پیدا کرده، عوارض از حالت ۴,۲۰۰ تومان آزاد شده، ارزش افزوده تغییر کرده و همچنین قیمت‌های جهانی نیز فوق العاده بالا رفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما در تامین کالاهای اساسی جزو بهترین کشورها در حوزه امنیت کالا هستیم، از این رو هیچ گونه اختلالی نداریم.

مخبر با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی در دنیا تاکید کرد: دیروز در حال خرید کالایی از خارج از کشور بودیم که ظرف دو ساعت پس از مذاکره ای که با کشور مد نظر داشتیم قیمت ها افزایش پیدا کرد. این مسائل در قیمت کالاها در داخل کشور تاثیر گذار است.

وی افزود: یکی از کارهایی که قرار است انجام دهیم این است که به تناسب افزایش قیمت‌ها قیمت گذاری بر روی کالاها را انجام دهیم و دوم اینکه تثبیت قیمت‌ها را داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مردم با فرهنگ بالایی در اجرای طرح مردم سازی یارانه ها با ما همکاری کردند گفت: کشورهای اروپایی که ادعای فرهنگ شان می شود، فروشگاه هایشان پس از افزایش قیمت کالاها غارت شد. در برخی از کشورها کالاها را سهمیه بندی کردند، یعنی به‌عنوان‌مثال گفتند هر نفر تنها می تواند دو عدد روغن بخرد.

مخبر تاکید کرد: در جریان اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها ما کمبود کالا نداشتیم اما به دلیل تغییر قیمت ها برخی از کالاها کمی دیرتر به دست مردم رسید.

وی همچنین گفت: من تمام خرید های روزمره شخصی را خودم انجام می‌دهم و از همه جا نیز خرید می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه مردم بهتر است از کدام نقطه تهران خرید کنند که ارزان باشد؟ گفت من توصیه می‌کنم از جنوب تهران خرید کنند. هر کسی می‌خواهد لاکچری زندگی کند باید هزینه آن را پرداخت کند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بسیج بنزین مد معاون اول رئیس جمهور هیئت دولت معاون اول رئیس جمهور افزایش قیمت قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است

نوید نبوی زاده کارشناس حوزه انرژی در رابطه با ضرورت سوق دادن مصرف سوختی خودروهای کشور به سمت سوخت های جدید نظیر CNG به خبرنگار قدس اظهار کرد:  مصرف بالای بنزین، در کشور و حجم بالای مصرف غیربهینه خودروهای تولید داخل، مستقیما به کسری بودجه تبصره هدفمندی یارانه های انرژی منجر شده است و در دو سال گذشته روند صعودی داشته است، باید برای راهکار کوتاه مدت حل این ناترازی ارزی مهم و کاهش ناترازی بنزین، بر سوق دادن مصرف به سمت سوخت های جدید حرکت کنیم و از همین رو تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG باید در دستور کار قرار گیرد.

وی در مورد اهمیت به کارگیری CNG گفت: CNG عمدتاً از متان تشکیل شده است که ساده‌ترین هیدروکربن است. این ترکیب شیمیایی ساده باعث می‌شود که هنگام سوختن، محصولات کمتری تولید شود. در مقایسه، بنزین و دیزل از مولکول‌های پیچیده‌تری تشکیل شده‌اند که در فرآیند احتراق محصولات جانبی بیشتر و متنوع‌تری تولید می‌کنند. متان دارای نسبت کربن به هیدروژن بسیار پایین‌تری نسبت به بنزین یا دیزل است. این به معنای آن است که برای هر واحد انرژی تولیدی، متان کمترین میزان دی‌اکسید کربن را تولید می‌کند.

وی افزود: همچنین متان به دلیل ساختار ساده‌اش به طور کامل‌تری می‌سوزد. این احتراق کامل‌تر باعث می‌شود که میزان آلاینده‌های ناشی از احتراق ناقص مانند هیدروکربن‌های نسوخته و مونواکسید کربن به شدت کاهش یابد. علاوه بر این‌ها در احتراق CNG، آلاینده‌های خاصی مانند سولفور دی‌اکسید (SO2) و سرب، که معمولاً در احتراق سوخت‌های فسیلی دیگر تولید می‌شوند، به میزان بسیار کم یا اصلاً تولید نمی‌شوند. این مواد آلاینده مسئول ایجاد باران‌های اسیدی و دیگر مشکلات زیست‌محیطی هستند. بنابراین، استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها کمک به کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای می‌کند، بلکه به کاهش آلایندگی کلی ناشی از حمل و نقل نیز کمک می‌کند، که این امر به نوبه خود سلامت عمومی و محیط زیست را بهبود می‌بخشد.

نبوی زاده در ادامه افزود: استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) به عنوان سوخت برای موتور خودروها مزایای متعدد دیگری نیز دارد که از جمله می‌توان به بهبود عمر موتور و کارایی آن اشاره کرد. گاز طبیعی دارای خصوصیات احتراقی است که به کاهش سایش در قسمت‌های داخلی موتور کمک می‌کند. احتراق CNG کمتر باعث ایجاد رسوبات کربنی می‌شود، که این رسوبات معمولاً در اثر استفاده از بنزین یا دیزل تولید و موجب فرسایش سیلندرها و پیستون‌ها می‌شوند. CNG دارای نقطه احتراق بالاتری نسبت به بنزین است، اما در مقایسه با بنزین، دمای کلی احتراق CNG پایین‌تر است.

وی افزود: این امر می‌تواند به کاهش خطر ایجاد خرابی‌های ناشی از حرارت بالا در موتور کمک کند، بنابراین به طول عمر بیشتر موتور منجر می‌شود. به دلیل کمتر بودن رسوبات کربنی ناشی از احتراق CNG، روغن موتور نیز کمتر آلوده می‌شود. این امر به افزایش فواصل زمانی بین هر بار تعویض روغن و در نتیجه، کاهش هزینه‌های نگهداری موتور کمک می‌کند. همانطور که قبلاً ذکر شد، CNG تمایل کمتری به تولید رسوبات کربنی دارد.

وی گفت: این ویژگی به حفظ تمیزی بیشتر محفظه احتراق و دیگر قسمت‌های حیاتی موتور کمک می‌کند، که نه تنها عملکرد موتور را بهبود می‌بخشد بلکه می‌تواند به کاهش نیاز به تعمیرات مکرر نیز منجر شود. استفاده از CNG در موتورهای خودرو به کاهش انتشار مواد آلاینده خطرناکی مانند مونواکسید کربن، هیدروکربن‌ها و اکسیدهای نیتروژن در داخل محیط کمک می‌کند، که این نیز سلامت رانندگان و سرنشینان را تضمین می‌کند.

وی در جمع بندی صحبت های خود گفت: به این ترتیب، CNG نه تنها به دلایل زیست‌محیطی بلکه به خاطر مزایای عملی و اقتصادی که برای موتور خودروها دارد، به عنوان یک جایگزین عالی برای سوخت‌های سنتی محسوب می‌شود. با کاهش تولید آلاینده‌های خطرناک و حفظ سلامتی رانندگان و سرنشینان خودرو، سهم بزرگی در بهبود کیفیت زندگی ارائه می‌کند. در حالی که چالش‌هایی در زمینه تطابق خودروها با CNG وجود دارد، پتانسیل‌های آن برای کاهش اثرات منفی بر محیط زیست و ارتقاء کارایی و دوام خودرو، مزایای انکارناپذیری را ایجاد می‌کند. بنابراین، تشویق استفاده از CNG به عنوان سوخت خودرو نه تنها یک گزینه مسئولانه از نظر زیست‌محیطی است، بلکه به عنوان یک استراتژی هوشمندانه برای بهبود عملکرد و کاهش هزینه‌های نگهداری خودرو نیز عمل می‌کند. در نهایت، این نه تنها به نفع محیط زیست است، بلکه به رانندگان این امکان را می‌دهد که در مصرف انرژی خودروهای خود صرفه‌جویی کرده و از سلامت بهتری برخوردار باشند.

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول